Foodfotografie recepten “Het nieuwe Zoet!”

Nieuws

Foodfotografie recepten “Het nieuwe Zoet!”

Culinair-Food Fotograaf

Foodfotografie en film | Foodstyling | setdressing voor food & Beverages producten

Food Fotografie

We streven altijd naar mooie foto’s waarbij het water u in de mond loopt. “Daar krijg ik honger van!

Afgelopen week weer leuk samengewerkt aan een paar foodfoto’s van nieuwe recepten voor het mooie receptenboekje “Het nieuwe Zoet!” van Emma van Schenk. Een boekje vol heerlijke lekkernijen met super pure ingrediënten.  Het receptenboekje van Emma zal bestaan uit 42 recepten verdeeld over 6 hoofdstukjes: Gebak, taart, cake, koekjes, bonbons en ijs. Voor alle soorten foodfotografie en drankfotografie bent u bij onze food fotostudio van harte welkom!

Foodstyling | Setstyling | Foodfotografie | Beeldbewerking

Heb jij wel eens geprobeerd om een heerlijk gerecht te koken en het vervolgens te fotograferen, maar zag het er niet zo smakelijk uit als het in werkelijkheid was? Of misschien ben je een chef-kok die geweldige gerechten maakt, maar moeite heeft om ze op de juiste manier te presenteren voor de camera?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn experts op het gebied van foodstyling en foodfotografie en kunnen jouw gerechten laten stralen op beeld. Of je nu een foodblogger, chef-kok of restauranteigenaar bent, wij kunnen jouw gerechten omtoveren tot ware kunstwerken.

Onze foodstudio heeft jarenlange ervaring in het perfectioneren van gerechten voor de camera. We weten precies welke ingrediënten en technieken nodig zijn om jouw gerechten er op hun best uit te laten zien. Onze foodstudio is ook gespecialiseerd in het vastleggen van het beste shot, het juiste licht en de perfecte compositie, zodat jouw gerechten er zo smakelijk mogelijk uitzien.

Of je nu een heerlijke taart, een kleurrijke salade of een uitgebreid diner wilt fotograferen, wij kunnen jou helpen om jouw gerechten in de schijnwerpers te zetten. Dus waar wacht je nog op? Laat ons jouw gerechten transformeren en verbluf je publiek met de meest verleidelijke foodfoto’s die ze ooit hebben gezien!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.